Odoo image and text block

  gör MER med MINDRE!

  I molnet är du inte begränsad till din fysiska infrastruktur! Med rätt konfiguration blir ditt system automatiskt skalbart.

  Odoo image and text block

  Våra Tjänster

  Odoo - Sample 1 for three columns

  DevOps on Demand

  Med våra flexibla DevOps konsulter kan man få hjälp på timme basis eller för stora projekt. Vi har tillgång till konsulter både i Europa och i USA. 

  Odoo - Sample 2 for three columns

  Cloud Migration Services

  Vi samarbetar med ditt företag för att definiera mål, vi planerar on-site och off-site i vårt globala nätverk för att maximera effektiviteten, vilket underlättar din resa till molnet och låter dig att fokusera på ditt uppdrag.

  Odoo - Sample 2 for three columns

  Custom Application Development

  Vi erbjuder anpassad mjukvaruutveckling för att hjälpa dig att med ditt nästa projekt, att arbeta med oss innebär mindre stress och lägre kostnad. Vårt team har den tekniska förmågan att driva dig i alla skeden av din produktutvecklingens livscykel, från idé till vidareutveckling efter lanseringen. 

  YumFog en Partner att lita på!

  YumFog är en erfaren partner som levererar strategi, arkitektur, planering, underhåll och drift av AWS infrastruktur. Genom vårt nätverk har vi tillgång till IT-kompetens i framkant med effektiv problemhantering och underhåll av er AWS-plattform.

  Anmäl dig till vårt YumFog/AWS Nyhetsbrev!

  Prenumerera Thanks
  Tack för att du vill prenumerera!

  Om Oss & YumFog

  Vårt samarbete med vår partner YumFog LLC i Atlanta, US ger oss tillgång till ett nätverk av AWS certifierade ingenjörer med breda och djupa kunskaper bland de nästan oändliga tjänster som Amazone Web Services (AWS) erbjuder. 


  Läs mer på YumFogs webbsida och tveka inte att kontakta oss redan idag för ett samtal om din ide.